Just You

 

Wat mooi dat ik mij aan jullie mag voorstellen! Ik ben Anoushka Gielens. In 1969 geboren in het prachtige Limburg en samen levend met mijn 3 zonen en 2 katten.

Na een jarenlange loopbaan in de HR, heb ik zo’n 10 jaar geleden het roer volledig omgegooid. Tijdens zeer roerige jaren waarbij ik voornamelijk in de overlevingsstand stond, kwam ik erachter dat er een enorme kracht en levensvreugde in mij zit. Dat het doorrazen mij niet verder bracht, alleen maar verder bij mijzelf vandaan. Dat het juist heel belangrijk was om ook goed voor mijzelf te zorgen. Zodat ik meer een space holder kon zijn voor alles en iedereen om mij heen.

Vanuit die gedachte ben ik mij gaan omscholen tot mindfulness trainer, yogadocent, pranic healer en meer recentelijk, tot vertrouwenspersoon.

Ik geloof er namelijk in dat iedereen de kracht heeft om met moeilijke periodes in het leven om te gaan.
Yoga, mindfulness en alles dat binnen dit scala valt, kan daarbij erg helpend zijn. De essentie van yoga & mindfulness ligt nl in het verstillen. In deze gejaagde tijd, waarin we vaak van afspraak naar afspraak, van doel naar doel leven, is hersteltijd des te belangrijker. Dat maakt je veerkrachtiger, moediger.
Ook als je al een relaxt leven ervaart, kan het soms fijn zijn om vanuit verbinding met gelijkgestemden een diepe ontspanning in te duiken. Dat wanneer je lichaam of het leven je even in de steek lijkt te laten, je uit je eigen bron van zelf herstellend vermogen kunt putten.

Zo’n 8 jaar nu leef ik mijn zielsmissie. Ik geloof erin dat alles energie is. In de kracht van ‘samen’.

Het runnen van een eigen studio was al heel lang mijn droom. Een droom die nu uitgekomen is. Ontzettend dankbaar en blij ben ik dan ook, dat ik de studio van mijn dierbare collega Karin over kan gaan nemen.

Ik zie er enorm naar uit je te ont-moeten! Samen een mooie krachtplek neer te gaan zetten, eigenlijk voort te gaan zetten, maar dan met mijn eigen sausje 😉

Kijk gerust op mijn website en/of social media als je alvast wat meer over mij(n werk) te weten wilt komen.

Harte groet,

Anoushka Gielens (facebook, instagram & linkedin)
Just You (facebook)
www.justyou.nu

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb