Drumcirkel

Drumcirkels bestaan al heel erg lang. In veel culturen neemt de drum nog steeds een belangrijke plaats in het dagelijkse leven in. Het geluid / de trilling van de drum brengt ons terug naar onze basis, onze eigen hartslag. Het stelt ons in staat contact te maken met moeder aarde en een andere bewustzijnstoestand.

 

Samen trommelen en zingen in verbinding met de Volle of Nieuwe Maan en Moeder Aarde.
Is een middag of avond ontspannen, Eén zijn met de hartslag van jezelf en die van Moeder Aarde.
Het geluid van de drum raakt je diep van binnen.

Je hebt geen muzikale ervaring nodig.
We stemmen ons op elkaar af en verbinden ons via ritme en klank.
Je kunt drummen met een bepaalde intentie: voor jezelf, voor een ander, voor een situatie, voor moeder Aarde en nog veel meer. Dit alles heeft en geeft een helende werking.

 

Hoe ziet een drumcirkel eruit:

Ik begin met een smudge bad, hierin verspreid ik met een veer de nevel van een salie spray of florida water over je heen om zo je aura te reinigingen. Zodat je met schone energie aan de drumcirkel kan mee doen.

 

We zitten in een cirkel op de grond. (of op een stoel als op de grond zitten lastig voor je is)

In het midden van de cirkel ligt een medicijnwiel. Het medicijnwiel zal elke drumcirkel een eigen energie en uitstraling hebben. Hiervoor gebruik ik de helende kracht van de edelstenen en mineralen en alles wat moeder natuur ons geeft.

 

We drummen meestal 3 rondes elk met een eigen intentie en als de tijd er is sluiten we af met een klank bad en mag je als je dat wilt lekker gaan liggen en alle klanken van diverse instrumenten ( Drum, ratel, zang, didgeridoo, rainstick, windgong enz) over en door je heen laten stromen.

We sluiten de drumcirkel af met een kopje thee om weer even bij te komen in het hier en nu.


Breng je drum, ratel of fluit mee! Heb je geen drum geen nood we hebben een paar leen drums, wel even aangeven bij aanmelding als je die wil gebruiken.

Sokken of sloffen (geen schoenen in de ruimte)
En neem eventueel een schapenvachtje mee om op te zitten.


De kosten zijn €20,00

huur drum € 4,00

 

Wanneer:

Woensdag 20 september 19.30 - 21.00

Dankbaar zijn wij dat we op deze plek, een drumcirkel mogen geven.

Maak jouw eigen website met JouwWeb