Mijn Yoga Lessen:


Mijn Yoga lessen zijn toegankelijk voor iedereen; of je nu net begint of al langere tijd yoga beoefent. In mijn yoga lessen en workshops zijn steeds verschillende houdingen zodat je zelf kunt voelen waar je eigen grenzen liggen en hoe je deze ervaart, leer je je eigen grenzen te respecteren en te voelen wat er in jouw lijf gebeurt… Iedere dag zitten we anders in ons vel en hebben we andere behoeftes, hebben we meer of minder stress, energie en zin. Leren aanvoelen wat op dat moment bij jouw lijf past, wat voor jouw goed voelt, dat is mijn doel.

 

Yin Yang Yoga lessen:
Bestaan uit een deel Yang (hatha) yoga flow houdingen en een deel uit Yin houdingen. Een mooie balans tussen in en ontspanning, actief en passief, goed voelen in jou lijf waar je grenzen liggen en deze respecteren.

 

Yin Yoga lessen:
Bij Yin Yoga neemt je de tijd voor je lichaam en je gevoel, het is meditatief en rustgevend. De houdingen die je bij Yin yoga aanneemt zijn vooral gericht op het losmaken van het bindweefsel en je gewrichten. In Yin yoga worden houdingen langer vastgehouden, tussen de 2 en 5 minuten, zodat je echt goed kan (leren) voelen wat er zich in je lichaam afspeelt. En je lichaam de tijd krijgt om de spierspanning los te laten en je daardoor dieper in je lichaam aan het bindweefsel kan werken. Geeft ruimte in je lijf en rust in je hoofd.

 

Wil je het een keer uit proberen kom dan een proefles mee doen en kijk of het wat voor jou is.

aanmelden proefles: 

Bel of app 06-80110162