Klank Healing meditatie:


De diepe resonantie van de stem en de klanken brengt je tot rust en laat je diep ontspannen. Zeker als je veel in het hoofd zit, piekert en last hebt van gedachten die maar blijven komen. En veel spanning in je lichaam ervaart. De harmonieuze klanken en boventonen gemaakt door kristallen en metalen klankschalen, gongs, boventoon instrumenten geven weer vitaliteit aan al je cellen.
En zet het zelf helend vermogen van het lichaam weer aan. Geven je weer nieuwe energie.

Je spierspanning wordt verlaagd, stresshormonen (cortisol) neemt af.

De gedachten komen en gaan en de stiltes er tussen worden groter.
De geleide klank meditatie brengt innerlijke rust en balans.

 

Wat is klankmeditatie?
Klankmeditatie is een vorm van mediteren waarbij de klanken en trillingen van de instrumenten je helpen om gedachten los te laten. Om gewoon eens even te Zijn. Los te laten zonder inspanning. De klankmeditatie is als het ware een reis naar binnen.
Je zit of ligt lekker op een matje, comfortabel met kussens en een warm dekentje. Het licht is gedempt. Je geeft je over aan de rijkdom van klanken. De trillingen van de gongs en de klankschalen en andere instrumenten zetten iets in beweging in je lijf. Dat maakt een klankmeditatie tot een ervaring die helend werkt op lichaam en geest. Langzaam geeft het je als het ware Rust je hoofd. En Ruimte en dieper contact in je lijf.

 

Wanneer:

Woensdag 19.30 - 21.00 

20 december

11 Januari & 7 februari 2024

Bijdrage €25,00

 

Neem een lekkere mat / matrasje, bolster, schapenvacht, dekentje, & kussen mee of dat wat jij nodig hebt om lekker te kunnen liggen.

 

Wil je privé met vrienden, familie of collega's een Klankbad dan kan dat ook.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Aanmelden/ informatie:
Karin Sonneveldt 06-80110162 of via email kayayoga@ziggo.nl

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb