Home » Reactie / Revieuw

Klik hier om een tekst te typen.

Reactie plaatsen

Reacties

Wilma
4 maanden geleden

Wat een geweldig weekend in Doornspijk op de Veluwe.
Prachtige Yin Yoga lessen van Karin, heerlijk eten van Jan en Yolanda.
Mooie, lieve mensen, leuke gesprekken, rust en prachtige natuur.

Een aanrader!

Voel me dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. Gelukkig mag ik in november nog een keer. :-)

Namaste.

Annet
4 maanden geleden

Het was een super weekend. Wat hebben jullie ons verwend. Weer helemaal opgeladen. Weekend weg met Karin en haar team is zeer zeker aan te raden. Ik hoop dat dit nog eens herhaald gaat worden.

-Gepost door Myra Ebels
Zondag 1 mei is er weer een geweldige workshop "verwen jezelf" gegeven door Yolanda en Karin.
Na een warm welkom begint het met wat rustige yoga oefeningen. Een heerlijke zondagmiddag voor jezelf in een ontspannende sfeer met stenen en heerlijk ruikende olie. Ik zeg GEWOON DOEN je krijgt er zeker geen spijt van.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Marja van Lierop:

Lieve Karin

Mn 1e drumcirkel bij jou voelde goed. Wat heerlijk om zo vrij te kunnen drummen in n groep! Toen had ik eigenlijk al besloten dit te blijven doen:)
Toen ik de 2e drumcirkel inging had ik nog geen idee dat ik met t drummen in de groep zoveel zou gaan voelen..ppfff
het gaf me zelfs n inzicht waar ik mee aan de slag ben:)
Bedankt dus Karin en alvast voor de volgende ervaringen....

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Marianne Meijering:
Afgelopen dinsdag,, heb ik voor de eerste keer aan een drumcirkel meegedaan. Was een bijzondere ervaring daar ik hiermee niet thuis was. Ik ga wel eens naar een klankschaal concert en doe aan hatha yoga. In het begin was het even wennen maar bij de 2e drumronde voelde ik een heerlijke energie ontstaan.Ik heb ook nog even op mijn didgeridoo gespeeld, Dat klinkt altijd mooi met de drums samen. Vond het een fijne ervaring en mooie avond met erg lieve leuke mensen. Bedankt Karin voor de fijne mooie ervaring en de heerlijke avond, Lekker ontspannen naar huis !